Hos Farum Tandplejecenter forstår vi vigtigheden af et strålende smil. Invisalign bøjler tilbyder en næsten usynlig løsning til at rette dine tænder, og vi er her for at guide dig gennem hvert trin af processen. Denne artikel vil give dig et detaljeret overblik over de forskellige faser involveret i Invisalign behandlingsforløbet, så du ved præcis, hvad du kan forvente.

Den indledende konsultation

Dit Invisalign eventyr starter med en indledende konsultation hos Farum Tandplejecenter. I denne fase vil vores tandlæger nøje vurdere dine tænders tilstand og diskutere dine æstetiske mål. Det er vigtigt for os at forstå dine forventninger for at kunne tilbyde den bedst mulige behandling.

Skabelsen af din personlige behandlingsplan

Ved hjælp af Invisaligns iTero Element® scanner, tager vi præcise 3D-billeder af dine tænder. Disse billeder anvendes til at skabe din personlige behandlingsplan, som viser de trinvise forandringer, dine tænder vil gennemgå, og det forventede resultat. Denne visualisering er afgørende for at sikre, at du er fuldt informeret og tryg ved processen.

Modtagelse af dine Invisalign-skinner

Når din personlige behandlingsplan er godkendt, vil dine skræddersyede Invisalign-skinner blive produceret. Disse skinner er fremstillet af et patenteret thermoplastisk materiale, som er både holdbart og komfortabelt at have på. Du vil modtage en serie af skinner, som gradvist vil flytte dine tænder til deres korrekte position.

Din behandlingsrejse

Invisalign-behandlingen involverer en serie af skinner, som du skal skifte ud hver 2. uge. Hver ny skinne vil føre til en gradvis justering af dine tænders position. Under hele processen vil du have regelmæssige opfølgninger hos vores klinik for at overvåge fremskridt og foretage justeringer efter behov. Det er afgørende, at du bærer dine skinner mindst 20-22 timer om dagen for at opnå de bedste resultater.

Vedligeholdelse og efterbehandling

Efter behandlingen er fuldført, er det vigtigt at fastholde resultatet. Dette kan kræve brug af en retainer for at sikre, at dine tænder forbliver i deres nye position. Farum Tandplejecenter vil guide dig gennem de bedste efterbehandlingspraksisser og anbefale den optimale løsning for dig. Det kan være en fast retainer, der diskret placeres bag på tænderne, eller en aftagelig retainer, der bæres om natten. Denne fase er afgørende for at sikre, at de resultater, du har opnået med Invisalign, varer ved.

For at udforske mere om fordelene ved tandregulering med Invisalign og hvordan det kan transformere dit smil, opfordrer vi dig til at besøge vores dedikerede side om æstetisk tandpleje. Klik her for at læse mere om tandregulering med Invisalign, hvor vi dykker dybere ned i processen, fordelene, og hvordan vi på Farum Tandlægeklinik kan hjælpe dig med at opnå det smil, du altid har drømt om.

Afsluttende tanker og næste skridt

Gennemførelsen af Invisalign behandlingsforløbet er en rejse mod et smukkere smil og øget selvtillid. Hos Farum Tandplejecenter er vi forpligtede til at støtte dig gennem hvert trin af denne rejse. Vores mål er ikke kun at transformere dit smil, men også at sikre, at du føler dig informeret og tryg gennem hele processen.

Hvis du overvejer Invisalign, eller hvis du har yderligere spørgsmål om behandlingsforløbet, opfordrer vi dig til at kontakte os. Vores team af erfarne tandlæger og ortodontister står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at tage det første skridt mod det smil, du altid har ønsket dig.

Næste skridt

Book en indledende konsultation

Dette er din mulighed for at møde vores team, få en grundig vurdering af dine tænder og diskutere dine behandlingsmål. Du kan booke en konsultation her.

Undersøg finansieringsmuligheder

Vi tilbyder forskellige betalingsplaner for at gøre Invisalign behandlingen tilgængelig for alle. Lad os hjælpe dig med at finde en plan, der passer til dit budget.

Start din rejse

Med en skræddersyet behandlingsplan på plads, er du klar til at påbegynde din transformation.

På Farum Tandplejecenter er vi dedikerede til at tilbyde den højeste standard af tandpleje og patientpleje. Vi ser frem til at være en del af din rejse mod et sundere, smukkere smil med Invisalign. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå det smil, du fortjener.

Den bedste måde at afgøre, om Invisalign er den rigtige behandling for dig, er ved at booke en indledende konsultation hos Farum Tandlægeklinik. Under besøget vil en af vores tandlæger foretage en grundig undersøgelse af dine tænder og diskutere dine behandlingsmål og forventninger.

Behandlingstiden med Invisalign varierer fra person til person baseret på kompleksiteten af tandskævhederne. Generelt varer behandlingen mellem 6 til 18 måneder, men du vil typisk kunne se forbedringer inden for de første par måneder.

De fleste patienter oplever kun let ubehag eller tryk de første par dage efter at have fået en ny Invisalign-skinne. Dette er et tegn på, at behandlingen virker, da det betyder, at tænderne langsomt flytter sig til deres nye positioner. Smerten kan let håndteres med almindelig smertestillende medicin og aftager normalt hurtigt.