Conebeam 3D scanning/røntgen

Vi råder over en 3D-scanner (Conebeam-CT), som er opgradering af panoramarøntgenapparatet.

Hos Farum Tandplejecenter prøver vi altid at udnytte den nyeste teknologi til glæde for vores patienter. Bl.a. er vi de første i Danmark, som tilbyder optiske aftryk (fremfor konventionelle aftryksmaterialer) v.h.a. scanning med iTero-systemet til fremstilling af kroner og broer.

Større rekonstruktioner af tandsættet afsluttes med en elektronisk måling og justering af tændernes kontaktforhold (T-scan), som optimerer keramikkens holdbarhed og minimerer en evt. tilvænning til de “nye tænder”.

For både at kunne undersøge og behandle dig så godt som muligt, arbejder vi med en forstørrelse af vores arbejdsfelt med lupbriller. Desuden råder vi over et avanceret, digitalt panoramarøntgenapparat, som giver værdifuld information f.eks ved implantatbehandlinger.

Som en af de eneste tandlæger i Danmark, kan vi tilbyde en undersøgelse af forandringer i mundslimhinden. Disse forandringer kan være tegn på Cancer. For at få dette endeligt diagnosticeret, henviser vi herefter til yderligere undersøgelse på hospitalet.

Se mere på www.velscope.com