Så har vi stadig åben for tilgang …
En af vores patienter fortæller:
“Efter en meget ubehagelig oplevelse hos en anden tandlæge, fik jeg desværre så stor tandlægeskræk, at jeg forsømte at gå til tandlæge i nogle år. Resultatet var at mine tænder efterhånden begyndte at blive mere og mere løse.
I sommeren 2016 tog jeg dog mod til mig og bestilte tid hos Farum Tandplejecenter. Jeg kom ind til tandplejer Hans Christian Martinussen. Hans konstaterede, at jeg havde en svær parodontose. Han brugte meget tid på at tale med mig omkring min angst, og på at informere mig omkring behandlingsforløbet.
Behandlingen var temmelig omfattende, så den blev delt op i 3-4 tænder pr. gang. Jeg fik rigelig bedøvelse, og mærkede derfor ingenting. Kort efter behandlingen, var mine tænder ikke længere løse.
Jeg er bare så glad for, at jeg tog mod til mig og gik til tandlæge igen. Hans har virkelig forstået at tackle min tandlægeskræk med stor forståelse, tålmodighed og ikke mindst en grundig behandling. Nu tør jeg både smile og gå til tandlæge igen.
Jeg kan varmt anbefale både Hans og Farum Tandplejecenter.”
Jeanette Loos
Patient hos Farum Tandplejecenter