Tandretning /Tandregulering med Invisalign

Du behøver ikke at leve med at have skæve tænder, og de gener det medfører. Skæve tænder kan gøre det svært at børste tænderne helt rene og derfor være årsag til huller, tandkødsbetændelse og paradentose.

Den kosmetiske betydning taler for sig selv.

Mange voksne mennesker fravælger tandregulering blandt andet p.g.a. de kosmetiske gener og restriktioner for, hvad de kan spise under et tandregulerings-forløb.

“Invisalign” er fremstillet af gennemsigtig plastik og er lige så usynlig som kontaktlinser. Du kan tage Invisalign-skinnerne ud, når du skal spise og børste tænder, og derfor kan en god tandhygiejne opretholdes. Herved er det meget nemmere, at bevare såvel tænder som tandkød sunde under behandlingsforløbet. Dette er sjældent tilfældet ved tandregulering med faste bøjler.

Hele behandlingen kræver relativt få klinikbesøg og varer 6-24 måneder. Når du er færdig med det første sæt plastikskinner, får du udleveret 2-3 sæt ad gangen. Hvert sæt bruger du i 2 uger. Det er normalt med let ømhed i tænderne de første dage, hver gang der skiftes til et nyt sæt. Talen kan være let påvirket de første par dage.

Hvad koster en behandling med Invisalign?

Omkostningerne ved behandlingen afhænger helt af dit individuelle behandlingsbehov, d.v.s. hvor mange serier af plastikskinner din behandling kræver. Hos os har du endvidere mulighed for at få en rentefri finansiering, på din Invisalign behandling. Vil du gerne vide mere? Tag kontakt til os eller ring på tlf. 4495 0902.

Ring og få en tid til en evaluering af din tandstilling på tlf. 4495 0902 -eller du kan udfylde vores kontaktformular.